Ruiters Architectuur is gevestigd in bedrijvencentrum Hooghiemstra Utrecht.

Ons bureau werkt op uiteenlopende schaalniveaus, van meubelontwerp, interieurontwerp, transformatie, hergebruik, monumenten en nieuwbouw tot stedenbouwkundige ontwerpen.

Ons uitgangspunt voor een ontwerp opgave is een diepgaande analyse van de benodigdheden van de gebruikers en de specifieke kwaliteit van de omgeving.


Bij  ieder ontwerpproces zijn wij op zoek naar de balans tussen functionaliteit en architectonische identiteit. Centraal in deze zoektocht zijn de specifieke wensen van de opdrachtgever.


Goede gebouwen zijn het resultaat van een voortdurend ontwerpproces van het initiatief  tot aan de oplevering van een project, waarin de stad, de klant, de opdrachtgever en de architect samenwerken met de ambitie om het meest optimale resultaat te bereiken. Ruiters Architectuur is gefascineerd door het proces van het bouwen. Begrip, beheersing en het aangaan van de uitdaging van het bouwen in de  ruimste zin van  het woord vormen de essentie van onze houding ten opzichte van projecten. Het is van uit deze houding dat de duidelijk herkenbare architectuur van Ruiters Architectuur ontstaat.

projectenprojecten-Ruiters-Architectuur-Utrecht.html
linkslinks.html
homehome-Ruiters-Architectuur-Utrecht.html

>

bureau
Google Maps bedrijvencentrum Hooghiemstra, Hooghiemstraplein 58, Utrechthttp://hooghiemstra.com/https://maps.google.com/maps?oe=utf-8&ie=UTF-8&fb=1&cid=16542863066516500157&q=hooghiemstra+bedrijvencentrum+utrecht&ei=ISyAVODbFMWqPLXNgdAF&ved=0CCgQtgMwAA&output=classic&dg=brwshapeimage_5_link_0
KvK 30 25 34 94http://www.kvk.nl/
SBA 1.011115.016https://www.architectenregister.nl/Home/index.aspx
www.ruitersarchitectuur.nlhttp://www.ruitersarchitectuur.nl/home-Ruiters-Architectuur-Utrecht.html

Ruiters Architectuur 

Hooghiemstraplein 58

3514 AX  Utrecht

+31 (0)6 54341860