projectenprojecten-Ruiters-Architectuur-Utrecht.html
linkslinks.html
homehome-Ruiters-Architectuur-Utrecht.html

>

>New_Peripherialism-building-Casanova_2009-Haaglanden-Uithof-Den_Haag-Architectenbureau-Ruiters-Architectuur-Architect-te-Utrecht.html
<Drijvende_woning-Steigereiland-Amsterdam-Architectenbureau-Ruiters-Architectuur-Architect-te-Utrecht.html

CPO Duin&Bosch Castricum

Dit CPO is een initiatief van Margot en Reinout Holland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruiters Architectuur


Collectief

CPO Duin&Bosch is een uniek initiatief waarin duurzaam zelf bouwen op een bijzondere locatie mogelijk wordt gemaakt.

CPO Duin&Bosch is op zoek naar gemotiveerde deelnemers die een visie delen en vol enthousiasme samen willen werken aan een duurzaam ontwikkelde leefomgeving, waarin gezond en veilig gewoond kan worden

Duin&Bosch biedt u de keuze voor een op maat gemaakt huis in een groene, bosrijke locatie op loopafstand van het strand en het station van Castricum


Duurzaam

Duurzaamheid is de inspiratie van het initiatief Duin&Bosch. Energie, materiaalgebruik en gebiedsinrichting zijn de elementen waarin Duin&Bosch zich onderscheidt.

Collectief ondernemen in een gezamenlijk energieconcept biedt een uitgelezen kans voor een economische en ecologische winst voor alle bewoners.

Verantwoord hoogwaardig materiaalgebruik voor woningen en het terrein leidt tot een gezonde en veilige omgeving met respect voor de bewoner en de natuur.


Locatie

Landgoed Duin&Bosch ligt aan de rand van Castricum en Bakkum. Het is een van de nieuw te ontwikkelen “groene kamers” op het huidig GGZ terrein, opgezet in de 19de eeuw door architect Poggenbeek.

CPO Duin&Bosch geeft u de mogelijkheid mee te werken aan de invulling van deze markante opzet in een rijke landschappelijke setting. Deze plaatjes geven een indicatie, maar er is nog alle ruimte voor individuele woonwensen.

CPO Duin&Bosch geeft ruimte voor het ontwikkelen van een eigen woning in het cluster. Het plan is flexibel, maar gericht op onderlinge samenhang voor een duurzame vorm van leven. CPO Duin&Bosch biedt de juiste balans tussen privacy van het individuele kavel en collectiviteit van de gemeenschappelijk binnentuin.


Typologie

De Gemeente Castricum schetst in de structuurvisie Duin&Bosch kaders waarbinnen u zelf of samen met een collectief uw eigen huis kunt bouwen.

Door het ontwikkel- en bouw proces in eigen hand te housden kunt u maximaal invloed uitoefenen op uw wensen en een woning geleverd krijgen tegen kostprijs. Enkele voorbeelden ziet u op de volgende pagina’s. U ontwikkelt dus u beslist.

bureaubureau-Ruiters-Architectuur-Hooghiemstraplein-58-3514AX-Utrecht.html